13 medalles al Territori Special Olympics

El Club Esportiu EL VILAR ha aconseguit 6 ors, 6 plates i 1 bronze

 

Molta il·lusió i satisfacció són les grans recompenses que han obtingut els 25 esportistes del Club Esportiu El Vilar d’ASPRONIS aquest cap de setmana al Territori Special Olympics, la competició prèvia als Special Olympics de l’any que ve, que s’ha celebrat a la Seu d’Urgell i Andorra a aquest cap de setmana passat, 21 i 22 d’octubre.

Els esportistes d’ASPRONIS han participat en tres de les cinc modalitats esportives que es disputaven i han aconseguit molts èxits: un total de 13 medalles. En bàdminton, cal destacar les tres d’or de Susana Becerra, Mercè Chertó i Albert Martí, i les de plata de Lluís Clos, Ferran Carramiñana i Rosa Sánchez. En atletisme, Isaac López va aconseguir l’or en 50 metres marxa i Agustí Navinés, la plata en 100 metres. Finalment, els equips A i B de petanca van ser tots dos or i el C, bronze. En la categoria individual, Francesc Blasi va ser plata.

Els esportistes coincideixen a afirmar que han passat un cap de setmana fantàstic de competició i diversió. El voluntariat ha estat, un cop més, cabdal perquè el Territori Special Olympics hagi estat un èxit. La Seu d’Urgell i Andorra la Vella han acollit més de 600 esportistes catalans i vinguts d’arreu de l’Estat espanyol i de països diversos. Es preveu que al 2018 les mateixes seus acolliran la cita olímpica i el doble d’esportistes a nivell internacional, i el Club Esportiu El Vilar hi participarà activament.