13 medalles al Territori Special Olympics

El Club Esportiu EL VILAR ha aconseguit 6 ors, 6 plates i 1 bronze

 

Molta il·lusió i satisfacció són les grans recompenses que van obtenir els 25 esportistes del Club Esportiu El Vilar d’ASPRONIS al Territori Special Olympics, la competició prèvia als Special Olympics de l’any que ve, que es va celebrar a la Seu d’Urgell i Andorra els passats 21 i 22 d’octubre.

Els esportistes d’ASPRONIS van participar en tres de les cinc modalitats esportives que es disputaven i van aconseguir molts èxits: un total de 13 medalles. En bàdminton, cal destacar les tres d’or de Susana Becerra, Mercè Chertó i Albert Martí, i les de plata de Lluís Clos, Ferran Carramiñana i Rosa Sánchez. En atletisme, Isaac López va aconseguir l’or en 50 metres marxa i Agustí Navinés, la plata en 100 metres. Finalment, els equips A i B de petanca van ser tots dos or i el C, bronze. En la categoria individual, Francesc Blasi va ser plata.

Els esportistes coincideixen a afirmar que van passar un cap de setmana fantàstic de competició i diversió. El voluntariat va ser, un cop més, cabdal perquè el Territori Special Olympics fos un èxit. La Seu d’Urgell i Andorra la Vella van acollir més de 600 esportistes catalans i vinguts d’arreu de l’Estat espanyol i de països diversos. Es preveu que al 2018 les mateixes seus acolliran la cita olímpica i el doble d’esportistes a nivell internacional, i el Club Esportiu El Vilar hi participarà activament.