Nou material per al Club Esportiu El Vilar

Els esportistes del Club Esportiu El Vilar es presentaran a aquesta cita amb nou material per aquesta temporada adquirit gràcies a una subvenció de la Secretaria General de l’Esport mitjançant la Federació ACELL per un import de 1.144€.

El passat 10 d’octubre,  Xavier Manresa, president del club, va fer entrega del material del que disposarà el club per aquesta temporada: bosses noves marcades amb el logotip, pilotes de bàsquet, futbol, petanca, raquetes de bàdminton, etc. El president va aprofitar l’oportunitat per encoratjar els esportistes per a aquesta nova temporada i desitjar-los molts èxits.

25 esportistes d’ASPRONIS competeixen al Territori Special Olympics

 

Andorra i la Seu d’Urgell acolliran aquest cap de setmana, 21 i 22 d’octubre, el Territori Special Olympics, una competició prèvia als Special Olympics que se celebraran a les mateixes seus pirinenques al 2018. Durant el cap de setmana, més de 600 esportistes catalans, de comunitats autònomes i també de països estrangers participaran en campionats de cinc modalitats esportives diferents. La Seu d’Urgell acull les competicions de petanca, bàdminton i ciclisme, i Andorra la Vella, les d’atletisme i futbol sala.

El Club Esportiu El Vilar de la Fundació ASPRONIS hi participa en tres modalitats –petanca, bàdminton i atletisme– amb 25 esportistes en total: 10 membres participaran en petanca en format de tripletes més una prova adaptada; 10 més ho faran en bàdminton en partits individuals (tant masculí com femení i 3 nivells –inicial, intermedi i avançat–), i 5 més en atletisme en proves de 100 metres i cursa de relleus. Els acompanyaran a la cita esportiva 2 entrenadors i 4 voluntaris.

Les competicions es duran a terme al Pavelló poliesportiu municipal de la Seu d’Urgell i les proves d’atletisme es celebraran a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella. La cloenda serà diumenge al Palau d’Esports Municipal de la Seu d’Urgell.