Ajuda’ns a protegir-nos contra el Covid19

Per garantir la seguretat de les persones, necessitem comptar amb canons d’ozó per higienitzar els centres. Ens ajudes a aconseguir-ho? #PlantemCaraAlCovid19

Durant l’estat d’alarma, hem realitzat diverses desinfeccions als centres ASPRONIS amb mitjans propis, contractats o gràcies a les policies locals d’alguns municipis. Cal també que estiguem preparats per al desconfinament, per quan, mica en mica, tornem als centres d’atenció i de treball de la Fundació. Hem de garantir la seguretat de les persones ateses i de la plantilla amb el màxim d’higiene dels espais.

Per això, necessitem adquirir 4 canons d’ozó per a desinfeccions freqüents i periòdiques dels centres ASPRONIS. Aquests aparells ens permetran mobilitat i autonomia per utilitzar-los segons les necessitats, i suposaran un estalvi en despeses de contractacions o de lloguer a empreses externes.

ENS HI AJUDES?
Totes les aportacions, independentment de la quantitat, col·laboren a aconseguir l’objectiu de compra dels canons d’ozó.

Descarrega’t la imatge i comparteix-la a les xarxes socials amb el hashtag #PlantemCaraAlCovid19. Ajuda’ns a assolir l’objectiu.

#AmbTu arribem més lluny.

Com fer un donatiu?

 

Sempre que vulguis, també pots col·laborar amb ASPRONIS amb una transferència al compte: CAIXABANK: ES75 2100 9622 8522 0005 2955
(Concepte “NIF + Nom i cognoms + Codi Postal”)*.
*Cal que ens enviïs les teves dades (nom complet, NIF, adreça postal i telèfon) per correu electrònic a l’adreça ambtu@aspronis.com per tal que et puguem fer arribar el certificat de donació.

 

Tens algun dubte? Escriu-nos: ambtu@aspronis.com