Ampliació de la llar-residència de Palafolls

Ampliació de la llar-residència de Palafolls

L’Obra Social “la Caixa” col·labora a l’obra amb 2.000€

La Fundació ASPRONIS ampliarà fins a 11 les places la llar-residència de què disposa al carrer de les Conquilles de Palafolls sumant un pis més als dos amb què ja compta. Actualment, 7 persones usuàries viuen a la llar-residència, i amb la inversió, s’hi guanyaran 4 noves places. L’obra té un cost aproximat de 12.000 euros que assumirà ASPRONIS amb fons propis majoritàriament. La Fundació Obra Social “la Caixa” col·labora en el finançament d’aquest projecte amb una aportació de 2.000€, ajut que fa uns dies van fer efectiu al gerent de la Fundació, Jordi Saavedra, la Directora de Banca i Institucions de CaixaBank, Gemma Batlle, i el Director de l’Store Blanes de CaixaBank, Marc Reixach.

L’ampliació de la llar està prevista que comenci i finalitzi aquest mateix mes de juny. Als dos pisos adequats com a una sola unitat de convicència s’hi incorporarà un tercer habitatge adjacent: s’uniran per la terrassa, es convertirà la cuina en una altra habitació i s’hi adaptarà el bany. Actualment a la llar-residència de Palafolls hi conviuen 7 persones amb necessitats de suport baix. Les places a ocupar encara s’han de definir d’acord amb la llista d’espera.

Amb aquestes 4 noves places, el servei de llar-residència atendrà un total de 33 persones distribuïdes en 3 llars: una a Palafolls i dues a Blanes, en què les persones conviuen i són ateses segons les seves necessitats de suport. Les llars-residència d’ASPRONIS estan situades en entorns comunitaris per tal d’afavorir la plena inclusió de les persones en l’entorn.