Cartell xerrada Aspronis Lloret de Mar

ASPRONIS a Lloret: exposició i xerrades al febrer a la Biblioteca

Des del proper dijous 2 de febrer i fins al 28 de febrer podreu visitar a la Casa de la Cultura, la Biblioteca de Lloret de Mar (Pl. Pere Torrent, 1), l’exposició ASPRONIS, atenció individualitzada al territori. L’exposició serà una mostra dels serveis que l’entitat ofereix a les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca de la Selva i al nord del Maresme, en la línia de les exposicions que vàrem oferir a Tordera l’any passat i a Blanes al 2015. L’exposició vol donar a conèixer i posar en valor les línies d’atenció de l’entitat de la mà de persones i famílies ateses del municipi.

L’horari de visita serà el de la biblioteca: dilluns, dimecres i divendres de 9:00 a 20:30h, dimarts i dijous, de 9:00 a 14:00h i de 16:00 a 20:30h, i dissabtes, de 10:00 a 14:00h.

ASPRONIS en primera persona: les persones expliquen l’entitat

Emmarcada en l’exposició, el mateix dijous 2 de febrer a les 20.30h oferirem la xerrada que porta per títol ASPRONIS en primera persona en què seran persones ateses de Lloret de Mar i les seves famílies, a més a més dels professionals, qui prendran la paraula per explicar els serveis que reben i com ho perceben. Posarem cara lloretenca a l’atenció. L’acte estarà presidit per l’alcalde, el Sr. Jaume Dulsat, i clourà amb un petit refrigeri.

Hem programat dues activitats més en el marc de l’exposició a la biblioteca i a les quals esteu convidats a assistir. Us agrairem que ens confirmeu l’assistència a les xerrades que vulgueu assistir en la mesura que us sigui possible al telèfon 93 765 46 20 (Comunicació) o per correu electrònic a aspronis@aspronis.com

Xerrada: Lleure inclusiu, un dret de les persones

Dimecres 15 de febrer a les 19.30h

Explicarem el model individualitzat que apliquem a ASPRONIS centrat en els desitjos i les demandes de la persona atesa i que fomenta la inclusió en la societat. Seran també les persones demandants qui explicaran el model i les seves experiències.

Activitat infantil: Aprèn a pintar ceràmica amb ASPRONIS.

Dijous 23 de febrer a les 18.00h

Infants de 4 a 10 anys, preferiblement acompanyants d’una persona adulta. Inscripció prèvia a la biblioteca (T. 972349055 / biblioteca@lloret.cat). Màxim 15 places.

 

Persones ateses d’ASPRONIS i monitores del Servei de Teràpia Ocupacional explicaran l’activitat que realitzen al centre i mostraran com pinten peces de ceràmica. Convidaran a fer-ho als infants participants: els oferiran un objecte de ceràmica ja cuita que podran rascar, pintar i envernissar. Una peça única feta pels infants que es podran endur a casa en uns dies.