ASPRONIS, avancem amb qualitat

El teatre de Lloret de Mar va acollir el passat dissabte 26 de maig la segona jornada que va reunir la plantilla de l’entitat amb el nom “ASPRONIS, Avancem amb Qualitat”, un nou punt de trobada per als treballadors dels diferents serveis de la fundació; enguany, amb motiu del 50è aniversari.

La benvinguda institucional va anar a càrrec del regidor de l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Cristian Fernández, el qual va destacar el paper d’ASPRONIS a la societat en la tasca d’atenció a les persones. A continuació, la presidenta de l’entitat, M. Dolors Oms, va dirigir unes paraules als professionals de l’entitat en què va posar èmfasi en el protagonisme i la finalitat de la jornada: les persones que treballen a ASPRONIS, la coneixença mútua i la celebració dels 50 anys de l’entitat.

El director general, Francesc Durà, va centrar el seu discurs en els valors de l’entitat i els factors que fan que les empreses sumin anys d’experiència, factors que ASPRONIS acompleix i que requereixen de la suma de tots en el dia a dia de l’entitat. Durà va destacar també el fet que l’actitud davant les situacions és el que determina arribar a bon port, i va encoratjar als assistents a seguir en aquesta línia. L’exemple d’Amadip Esment, amb les reflexions del seu director general, Fernando Rey, en va ser la referència: centrar els esforços de la plantilla en proporcionar tots els suports que calgui i a la mida de les necessitats de les persones.

L’apunt destacat de la jornada va ser la dinàmica que el psicòleg i coach Andreu Gatuellas va organitzar per a tots els assistents. Per grups, amb components dels diferents serveis, va animar a fer una construcció amb globus, pals i cinta adhesiva: la més alta, guanyava la juguesca. La dinàmica va despertar molta animació i va demostrar com la col·laboració i els rols de cadascú col·laboren a fer possible els projectes, i va materialitzar amb l’experiència la xerrada prèvia amb base científica sobre com les emocions determinen el resultat també de la nostra feina.

L’humorista Víctor Parrado, encarregat de presentar la jornada, va cloure-la amb un monòleg amè i distès també destacat per la predisposició i l’actitud com a eixos per ser més feliços i, i per extensió, fer-ne als altres. Parrado va convidar a veure les darreres funcions del seu espectacle al Teatre Regina a tot el públic assistent al Teatre com a regal amb motiu del 50è aniversari.