ASPRONIS, Creu Sant Jordi 2019

La Generalitat de Catalunya reconeix la tasca continuada de la Fundació a favor de les persones amb discapacitat

El passat 16 de maig, la presidenta de la Fundació ASPRONIS, M. Dolors Oms, i el director general, Francesc Durà, van rebre la Creu Sant Jordi 2019 de mans del president de la Generalitat de Catalunya, el blanenc Quim Torra, al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona. Membres del Patronat de la Fundació, les direccions tècniques dels serveis i algunes persones ateses van assistir plegats a l’acte de lliurament, el qual van viure amb gran emoció.

La Generalitat va fer públic a mitjan març els guardonats amb la Creu Sant Jordi d’enguany, un total de 28 persones i 15 entitats entre les quals la Fundació ASPRONIS en reconeixement al “treball continuat, al llarg de cinquanta anys, a les comarques del nord del Maresme i de la Selva, per les persones de totes les edats amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament”, indicava la comunicació oficial.

L’Ajuntament de Blanes va endegar l’any passat la candidatura per a la concessió de la Creu Sant Jordi 2019 a ASPRONIS, a la qual es van adherir ràpidament alguns ajuntaments de la Selva i el Maresme: abans de l’estiu Tordera, Malgrat de Mar, Calella i el Consell Comarcal de la Selva, i posteriorment, molts d’altres, com Palafolls, Pineda de Mar, Tossa de Mar, Santa Coloma de Farners, així com institucions, entitats, federacions diverses i particulars es van sumar a la petició.