Campanya de micromecenatge de CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa” per a una sala multisensorial per a ASPRONIS

La recollida d’aportacions es va iniciar l’1 d’octubre i finalitzarà el proper 31 d’octubre

CaixaBank, amb la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa”, ha posat en marxa una campanya de micromecenatge (crowdfunding solidari) amb l’objectiu de que particulars i empreses, clients o no clients de l’entitat se sumin a la iniciativa de dotar a la Fundació ASPRONIS d’una sala d’estimulació sensorial o Snoezelen. L’objectiu de la campanya, promoguda per 12 oficines de l’entitat situades principalment a la comarca de la Selva, és que la població participi amb els seus donatius solidaris en dotar d’una sala d’estimulació sensorial.

L’Obra Social ”la Caixa” ja ha realitzat una aportació de 6.000 euros per fer realitat aquesta sala d’estimulació sensorial (també anomenada Snoezelen) per al Servei de Teràpia Ocupacional que permetrà treballar el despertar sensorial a través de l’acció i l’experimentació. Els 3.000 euros restants són l’aportació econòmica que CaixaBank espera recollir a través de les seves oficines a la comarca de La Selva, donatius que qualsevol ciutadà o empresa pot realitzar des de qualsevol dels caixers automàtics de la població, mitjançant Caixabank Now o del portal www.caixabank.cat, amb la garantia que el 100% de les aportacions s’abonaran al projecte. La durada de la campanya s’extén a tot el mes d’octubre: es va iniciar el dia 1 i finalitzarà el proper 31 d’octubre.

Si s’assoleix l’èxit d’aquesta acció solidaria, a ASPRONIS podrem fer realitat aquesta sala d’estimulació que s’utilitzarà amb finalitats terapèutiques per millorar el benestar de les persones amb discapacitat mitjançant la integració sensorial, potenciant l’aprenentatge i l’autonomia personal, i minimitzant, entre d’altres, els trastorns de conducta o els efectes relacionats amb l’envelliment.

Qualsevol donatiu és benvingut. Des de la Fundació es col·labora en la difusió de la campanya de crowdfunding als mitjans del territori i als diferents públics d’interès de l’entitat. També s’ha volgut gratificar les aportacions amb detalls de valor afegit: els donatius a partir de 30€ tenen obsequi, detalls d’artesania fets per les mateixes persones ateses del Servei de Teràpia Ocupacional com a mostra d’agraïment.