Concert solidari a benefici d’ASPRONIS

L’organitzen la Fundació Climent Guitart i Rotary Club Lloret de Mar

El proper dilluns 20 d’agost, a dos quarts de nou del vespre, l’Església de Sant Romà de Lloret de Mar acollirà un concert solidari de música clàssica amb l’Orquestra de Cambra de París, dirigida pel director d’orquestra Hosrt Sohm. És una iniciativa amb finalitat solidària amb motiu del 50è aniversari de la Fundació ASPRONIS, organitzada per la Fundació Climent Guitart, recentment creada, i el Rotary Club Lloret de Mar: les entrades tenen un preu de 15€ en concepte de donatiu i tota la recaptació anirà íntegrament destinada als projectes d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual que atenem a la Fundació ASPRONIS.

Els punts de venda anticipada són: les recepcions dels hotels Guitart Central Park Aqua Resort i Guitart Rosa, el Gremi d’Hostaleria i el Cafè de la Vila . També es podran adquirir a l’entrada de l’església el mateix dia del concert.

 

Organitzadors solidaris

La Fundació Climent Guitart és una entitat privada sense ànim de lucre que perpetua la memòria de l’empresari hoteler Climent Guitart i Pascual. Presidida per Cristina Cabañas i fundada per la família Guitart Cabañas, la fundació té per objecte el foment i el desenvolupament del turisme en tots els seus àmbits, especialment pel que fa a la formació i promoció de professionals del sector. Fa unes setmanes, la Fundació ha nomenat a Enric Dotras com a director, després de la seva constitució el passat mes de juny. La Fundació Climent Guitart esdevé la branca de responsabilitat social corporativa de Guitart Hotels, grup que compta amb més de 60 anys d’història.

Per la seva banda, el Rotary Club Lloret de Mar, associació amb caràcter social que agrupa empresaris i professionals de Lloret, ha col·laborat en diverses ocasions amb la Fundació  ASPRONIS. La darrera, junt amb el Rotary Club Blanes, amb el qual formen el Rotary Club Costa Brava Sud, va fer un donatiu de 1.285€ per a la compra de tauletes tàctils que milloraran l’estimulació sensorial dels infants atesos al Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de la Fundació ASPRONIS.