Diumenge carregat de solidaritat

Golf, motos i dinar de germanor omplen l’agenda festiva a benefici de la Fundació

Com ja ve sent tradició els darrers anys, el segon cap de setmana de juny ha estat marcat per la carregat de solidaritat. Un torneig de golf, entrades VIP al Circuit de Montmeló per al Campionat d’Espanya de Velocitat i el dinar de germanor de famílies han coincidit aquest diumenge abans de l’inici de l’estiu.

D’una banda, durant tot el cap de setmana s’ha celebrat la tercera edició del torneig solidari que el Pitch&Putt de Sant Cebrià de Vallalta organitza a benefici de la Fundació ASPRONIS i en què han participat un total de 45 parelles. Un cop finalitzat el torneig, diumenge a migdia, es van lliurar obsequis per a tots els participants, els premis per als guanyadors i es va acabar la jornada amb un aperitiu. La recaptació final ha estat de 720€ que aniran destinats l’adquisició d’una nova cadira adaptada de dutxa per al Centre d’Atenció Especialitzada i Residència de la Fundació. Aquest és el tercer any que s’organitza el torneig solidari de Golf al Pitch and Putt de Sant Cebrià i la seva recaptació va destinada íntegrament a la Residència de Pinya de Rosa situada a Palafolls. Al CAE i Residència Pinya de Rosa de la Fundació ASPRONIS s’hi atenen un total de 52 persones amb necessitats de suport extens i generalitzat, 7 d’elles en centre de dia i 45 en residència.

L’escuderia de Moto3 Leopard Impala Junior Team de Lloret de Mar va oferir a un grup privilegiat de 10 persones de la Fundació l’oportunitat de gaudir de la cursa FIM CEV Repsol al Circuit de Catalunya. Amb entrades VIP, van ser espectadors d’excepció d’una jornada de velocitat i emoció des dels mateixos box, dinant amb els corredors i tècnics, i els van obsequiar amb samarretes de l’equip. Les persones assistents van ser les 10 primeres que es van mostrar interessades a l’oferiment de Leopard Impala i que van respondre a la crida feta des del servei de lleure Andana.

I finalment, també diumenge, les famílies dels serveis d’atenció diürna i la residència que ho han volgut s’han reunit en el tradicional dinar de germanor a Can Reverter II, una festa per fer balanç del que va d’any i abans de les vacances d’estiu.