Donació de 3000€ de les Rebaixes Solidàries de Blanes

Finançaran el viatge de dues esportistes als World Games Special Olympics d’Abu Dhabi

La campanya “Rebaixes solidàries” de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i Caixabank mitjançant l’Obra Social “la Caixa” ha triat novament la Fundació ASPRONIS com una de les tres entitats socials blanenques a qui destina el 2% de la facturació obtinguda durant les rebaixes d’hivern als comerços de l’ABBC amb els TPV de l’entitat financera.

En aquest cas, la donació de les “Rebaixes solidàries” finançarà el viatge de dues esportistes, Rosa Sánchez i Susana Becerra, les quals estan disputant aquests dies els Mundials Special Olympics d’Abu Dhabi, als Emirats Àrabs, en la modalitat de bàdminton. L’estada a Abu Dhabi s’allarga 14 dies i el cost de cada inscripció va ser de 1300€ per esportista, és a dir 2600€ de cost entre les dues que inclou vol, entrenaments, tecnificació, equipament, l’allotjament i la manutenció. A les despeses, però, s’hi ha de sumar d’altres conceptes: acompanyaments a l’aeroport, al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat a la concentració amb la Selecció Espanyola a Barcelona, material esportiu per competir (raquetes professionals) i diners de butxaca per als extres del viatge.

Més enllà de l’èxit esportiu, la possibilitat de participar en aquests Mundials és per a les esportistes una experiència única d’interacció personal i ajustament social. Suports o ajuts com els d’avui donen la possibilitat a les persones de viure experiències que potencien la seva autoestima, la plena inclusió efectiva i les situa al món.

El Caixabank Store de la Rambla Joaquim Ruyra de Blanes ha estat el lloc que ha acollit l’acte de donació de la campanya d’enguany que també ha premiat Creu Roja Blanes-Lloret de Mar-Tossa, Joan Petit Nens amb Càncer i l’Associació Cultural “la Quarta Finestra”, la qual realitza un taller de teatre amb un grup del servei de terapia ocupacional d’ASPRONIS que el proper 27 de març representaran al Teatre de Blanes, a les 19h.