El Club Esportiu El Vilar d’ASPRONIS portarà el foc olímpic a Lloret de Mar

26 esportites competiran en aquesta edició dels Jocs

 

Del 4 al 7 d’octubre, la Seu d’Urgell i Andorra la Vella acolliran una nova edició dels Jocs Special Olympics. Com és habitual, la flama olímpica recorre els dies previs les ciutats que en alguna ocasió han estat seu olímpica. Per això, el proper dimarts 25 de setembre la torxa serà a Lloret de Mar, seu olímpica al 2006. El Club Esportiu El Vilar de la Fundació ASPRONIS, club amfitrió dels Jocs que van omplir Lloret d’atletes ara fa 12 anys, serà l’encarregat de rebre la flama i portar-la fins a l’Ajuntament lloretenc.

El recorregut s’iniciarà a les 18’30h a la Plaça Pere Torrent, davant la Biblioteca, i seguirà pels carrers del centre de la vila: enfilarà el carrer Sant Pere fins arribar al davant de l’Ajuntament on les autoritats presents acolliran la torxa, així com els presidents d’Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau, i de la Federació ACELL, Marina Gómez, i el president del Club Esportiu El Vilar i patró de la Fundació ASPRONIS, Xavier Manresa. En el recorregut, els esportistes que portaran la flama olímpica estaran acompanyats d’atletes lloretencs de primer nivell. En total, hi haurà 7 relleus per portar la flama olímpica.

Un total de 26 esportistes del Club Esportiu El Vilar participaran en aquesta edició dels Special Olympics: a Andorra la Vella, en atletisme (2) i bàdminton (2); i a la Seu d’Urgell, en hoquei (7), bàsquet (8 en equip i 1 en prova individual) i petanca (6). Els acompanyaran 5 entrenadors i 4 voluntaris d’ASPRONIS. Els esportistes estrenen equipació per a l’ocasió –xandall i samarretes- i encaren aquests nous Jocs amb il·lusió i el lema #MillorquiHointenta.