Els drets de les persones ocuparan el dia 3 de desembre la Plaça Universitat

“Tu i jo, els Mateixos Drets” és el lema de la jornada ludicofestiva que tindrà lloc a la Plaça Universitat de Barcelona organitzada per Dincat Federació, en col·laboració amb la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya per reivindicar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual amb motiu del 3 de desembre, Dia Internacional de la Discapacitat.

Què t’espera diumenge 3 de desembre a Plaça Universitat?

Si vens a les 10.30h, ballaràs a ritme de sambareagge amb Batalá Barcelona i gaudiràs de com carreguen i descarreguen els Castellers de la il·lusió! I per passar el fred d’hivern, una bona xocolata calenta t’estarà esperant!

Si vens a les 11.00h, l’Anna de l’Escola de Circ Quina Gràcia et farà una mostra de l’art del circ a través del clown i la màgia.

Si vens a les 11.30h, t’encantaràs amb la màgia de Joaquín Matas. Les persones que viuen a la Residència la Duna t’ensenyaran a fer un pompó de Nadal de llana. I Encert a la ràdio dinamitzarà un programa de ràdio!

Si vens a les 12.00h, gaudiràs de l’Associació Catalana de Bollywood, que amb l’ajuda del públic, et farà una mostra de dansa i coreografia típica de la Índia.

Atenció! A les 12.30h, els membres de L’Observatori de Drets de Dincat llegiran el manifest i veuràs el vídeo “Tens drets, ho saps?”.

Si vens a les 13.00h, participaràs a una sessió de ioga. També gaudiràs de l’obra de teatre “Soparem o no soparem”, interpretada per persones amb discapacitat intel·lectual de Deltebre de la Fundació Astres. Amb la companyia de màgia, Un Mago En Tu Vida t’endinsaràs en l’art de l’il·lusionisme. Ràdio Estany dinamitzarà un programa de ràdio!

Si vens a les 15.00h, Batucada Sambaró et farà treure la mandra de després de dinar!

I a les 15.30h, els Castellers de la il·lusió tornaran a carregar i descarregar un castell!

Si vens a les 16.30h vibraràs amb la música del guitarrista, productor i cantant Cece Giannotti. També gaudiràs del taller de batucada amb La Galeta Percussió i el taller de pintura amb Dolors Torrents!

Si vens a les 17.00h, Ona Mestre i Lidia Moraño et seduiran amb la dansa contemporània.

Durant tot el dia, les persones de l’Observatori de Drets de Dincat, t’explicaran directament, a través d’activitats, i de tallers totes les coses relacionades amb els drets.

També podràs participar al Taller de xapes i al Taller “Posa’t al meu lloc”, per viure en primera persona com se senten les persones que tenen discapacitat visual i física.

Tota la jornada estarà dinamitzada per la música de Dj Josepe, el dj defensor de la inclusió!

TEBVist, la televisió del Grup Cooperatiu TEB, retransmetrà tot el que passi a la plaça!

El diumenge 3 de desembre… Apropa’t a Plaça Universitat!