Ens sumem al #Jotambé contra la violència sexual

A la Fundació ASPRONIS estem compromesos amb els drets de les persones. Per això, ens hem sumat avui a la crida de l’Institut Català de les Dones (ICD) que ha posat en marxa l’acció de sensibilització a les xarxes socials Per una Catalunya lliure de violències sexuals #JOTAMBÉ en el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones que se celebra demà, dia 25 de novembre, i des de l’any 1981. Avui les persones de la Fundació que han volgut fer-ho, s’han fet una fotografia de grup als seus centres de treball per posar de manifest el seu rebuig a la violència sexual.

A més a més, com a entitat ens hem adherit al Manifest de l’ICD, escrit per la periodista Mònica Planas, que reivindica la necessitat de construir una societat que no toleri la violència masclista i que assenyala el paper que hem de fer els diversos actors de la societat per fer-ho possible: a títol individual, a casa, al carrer o a la feina, i col·lectivament, així com des dels mitjans de comunicació, la publicitat, la justícia, etc.

Amb l’adhesió a l’acció de sensibilització a les xarxes socials de l’ICD, posem en valor la iniciativa de moltes dones a nivell internacional que amb molta valentia han fet un pas endavant i s’han atrevit a denunciar públicament les violències sexuals amb l’etiqueta #MeToo. I animem a tothom que formem part de la Fundació ASPRONIS a participar de les accions i donar visibilitat a la iniciativa descarregant-vos d’alguna de les imatges de cartell que podeu trobar a la web de l’ICD, fer-vos una fotografia amb ella i compartir-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #JOTAMBÉ i anomenant l’@icdones i @ASPRONIS