Dues esportistes d’ASPRONIS, seleccionades per als Mundials Special Olympics d’Abu Dhabi 2019

Les jugadores de bàdminton tenen confirmades les places i un altre jugador i un entrenador queden en reserva

Rosa Sánchez i Susana Becerra són les dues esportistes del Club Esportiu El Vilar de la Fundació ASPRONIS que han estat seleccionades per Special Olympics España per competir als Mundials Special Olympics que se celebraran a la capital dels Emirats Àrabs, Abu Dhabi, del 14 al 21 de març de 2019.

La Rosa i la Susana treballen al Centre Especial de Treball de la Fundació en manipulats i envasats industrials. Totes dues entrenen amb el Club Esportiu EL VILAR des de fa molts anys i practiquen bàdminton a la Ciutat Esportiva de Blanes. Han participat als Campionats Territorials de Bàdminton de la Federació ACELL així com als Campionats de Catalunya de la disciplina. La darrera gran competició va ser el Territori Special de la passada tardor a La Seu d’Urgell i Andorra, i tenen posada molta il·lusió en els Special Olympics que se celebraran també a les seus lleidatana i andorrana el proper mes d’octubre, abans de volar als Emirats Àrabs la primavera de l’any que ve.

No són les úniques jugadores que poden tenir la possibilitat de competir en aquesta cita de primer nivell internacional. El Club compta amb el jugador Ferran Carramiñana i l’entrenador Esteban Vallmanya com a suplents en la modalitat de bàdminton també.

Els Mundials Special Olympics d’Abu Dhabi seran una gran cita internacional: un total de 2.600 entrenadors acompanyaran els 7.000 esportistes que hi participaran. Hi haurà seleccions de tot el món en 24 disciplines esportives. Entre d’altres: natació, bàdminton, tennis, bàsquet, handbol, futbol, atletisme, ciclisme, vela, gimnàstica rítmica i esportiva, judo, petanca, golf.