Èxit de les dues esportistes d’ASPRONIS als Mundials d’Abu Dhabi

La Rosa, bronze, i la Susana, quart lloc en bàdminton

Les esportistes del Club Esportiu El Vilar de la Fundació ASPRONIS Rosa Sánchez i Susana Becerra han aconseguit medalla de bronze i el quart lloc respectivament als Mundials Special Olympics que avui es clausuren a la capital dels Emirats Àrabs, Abu Dhabi, i que s’hi han celebrat des del dia 14.

Demà divendres tornen a Catalunya les dues esportistes del Club, la Rosa i la Susana, les quals van estar seleccionades per Special Olympics España al febrer de 2018 per competir als Jocs d’Abu Dhabi. Treballen al Centre Especial de Treball de la Fundació en manipulats i envasats industrials. Totes dues entrenen amb el Club Esportiu EL VILAR des de fa molts anys i practiquen bàdminton a la Ciutat Esportiva de Blanes. Han participat als Campionats Territorials de Bàdminton de la Federació ACELL així com als Campionats de Catalunya de la disciplina. La darrera gran competició va ser el Special Olympics de la passada tardor a La Seu d’Urgell i Andorra.

Els Mundials Special Olympics d’Abu Dhabi han estat una gran cita internacional amb més de 7.000 esportistes acompanyats per 2.600 entrenadors de més de 170 països diferents en 24 disciplines esportives. Entre d’altres: natació, bàdminton, tennis, bàsquet, handbol, futbol, atletisme, ciclisme, vela, gimnàstica rítmica i esportiva, judo, petanca, golf.