Nou servei d’informació per Whatsapp

S’inicia una frase de proves amb la plantilla de l’entitat

La Fundació ASPRONIS vol ser més aprop de les persones. Per això, el proper dilluns 14 de maig al matí posarà en marxa el nou servei informatiu per Whatsapp que, en un primer moment, només anirà dirigit a la plantilla de l’entitat. Els treballadors i treballadores de la Fundació rebran un Whatsapp del número 617 258 470 que gestiona el departament de Comunicació i que caldrà afegir als contactes de l’agenda del telèfon. El rebran les persones que en la darrera actualització de dades van facilitar el seu número de telèfon mòbil a l’entitat i van donar el consentiment per rebre Whatsapp.

El servei de Whatsapp té l’objectiu de transmetre més informació i de manera més ràpida i eficient: permetrà informar de l’actualitat de l’entitat, com ara dels actes del 50è aniversari de l’entitat, o emetre avisos d’última hora en cas d’urgència. En qualsevol moment, qui ho desitgi, pot donar-se de baixa del servei. Els missatges seran unidireccionals –de Comunicació a la persona- i personals –ningú més veurà el contacte propi-. Tothom rebrà per missatge una guia de condicions d’ús del servei que també trobareu sempre a l’apartat de Publicacions i al final d’aquesta notícia.

Paral·lelament a la posada en marxa del nou canal d’informació, s’ha adreçat una carta a les persones de qui no es disposi de número de telèfon mòbil a la bases de dades per donar a conèixer el nou servei i oferir la possibilitat d’utilitzar-lo.