Tallers Andana

Nous tallers d’Andana

Andana, el servei de lleure de la fundació ASPRONIS, ha iniciat durant aquest mes de febrer  nous tallers inclusius. Una de les novetats amb més èxit de participació d’aquest trimestre és el taller “Així es balla!”. És un taller impartit per un ballarí, coreògraf i psicòleg especialitzat en el món de la dansa – teràpia. Les sessions en què participen persones amb discapacitat i sense, estan dividides en dues parts. A la primera part es realitza una classe de Zumba i a la segona part s’ensenyen passos de diferents balls com poden ser salsa, bachata, tango, etc.

Durant aquest trimestre els usuaris d’Andana també podran gaudir del taller de Creativitat amb tela, on els assistents aprenen a cosir i confeccionar complements de roba molt originals. A la programació del servei també hi podrem trobar el taller de teatre per tal de potenciar la comunicació des del cos i la paraula.

L’objectiu principal de les activitats i els tallers que s’organitzen des d’Andana és la inclusió de les persones amb algun tipus de discapacitat.  Per tal d’aconseguir una plena inclusió de totes les persones participants, Andana utilitza les instal·lacions comunitàries per realitzar els tallers. D’aquesta manera facilitem la interacció entre persones i fomentem la visibilitat del col·lectiu. Des de fa temps, Andana proposa i programa tallers atractius demandats per totes les persones que formen l’entitat.

Consulta aquí el programa de tallers