Nova zona d’esbarjo al centre Pinya de Rosa

El pati es va inaugurar amb una gran festa

El Centre d’Atenció Especialitzada i Residència Pinya de Rosa de Palafolls ha guanyat una nova zona d’esbarjo a la part posterior de l’edifici. El que fins fa poc era un pati d’accés per als proveïdors del centre i principalment de la cuina, s’ha guanyat com a zona de confort i relax per als usuaris.

S’ha delimitat la zona amb taulons de fusta i s’hi ha posat gespa artificial per afavorir-ne el manteniment i poder-la gaudir durant tot l’any. També s’hi instal·larà una carpa per comptar amb ombra i poder aprofitar l’espai per fer àpats a l’aire lliure.

A la festa d’inauguració van assistir persones usuàries, personal del centre i algunes famílies. El grup Tapeo Sound System va oferir un concert solidari i algunes mares van portar coques i orxata per berenar. Les despeses de l’equip de so i el berenar es van sufragar amb els guanys de les parades que el centre ha realitzat al llarg de l’any.