Noves formacions, Auxiliar d’Hostaleria i Operari/a de Bugaderia

El Servei d’Inserció Laboral (SIL) de la Fundació organitza per a aquest primer semestre de l’any dos nous cursos adreçats prioritàriament a persones amb discapacitat intel·lectual i oberts a qualsevol altre tipus de discapacitat. Es tracta de formacions completes que consten d’aprenentatges en competències transversals, competències professionals i pràctiques no laborals que comptaran amb el seguiment i suport de l’equip del Servei d’Inserció Laboral. En acabar les formacions, es lliurarà diploma acreditatiu del curs.

D’una banda, s’oferta un curs d’auxiliar d’hostaleria d’un total de 296 hores, amb la col·laboració de la cadena Guitart Hotels. Del 4 de febrer i fins al 22 de maig, en horari de matí, s’instruirà en tasques de cambrer/a, buffet, sala, habitacions i manteniment al Guitart Central Park Aqua Resort de Lloret de Mar.

L’altre curs formarà les persones com a operaris de bugaderia amb un total de 240 hores. El curs s’impartirà a les oficines de Malgrat de la Fundació entre el 25 de febrer i el 15 de maig en horari de matins. Les pràctiques es duran a terme en establiments col·laboradors que s’anunciaran durant les formacions.

Per a més informació i inscripcions, cal trucar al telèfon de la Fundació ASPRONIS 93 765 46 20 o bé enviar un correu a l’adreça tas@aspronis.com