Segon cas de coronavirus a la Fundació

Informem del segon cas positiu confirmat de coronavirus d’una persona atesa a la Fundació ASPRONIS, concretament al Servei Ocupacional d’Inserció (SOI) de Malgrat de Mar. Des del dia 6 de març, la persona no assisteix al servei per malaltia comuna. Uns dies després va ingressar a l’Hospital de Calella per complicacions. Ahir a la tarda, la família va comunicar a la direcció del servei que ha donat positiu per coronavirus. La persona es troba aïllada a l’hospital i evoluciona favorablement.

Pel que fa a la persona atesa de la residència Pinya de Rosa, hospitalitzada a Can Ruti, també evoluciona favorablement. Recordem que 11 persones ateses continuen confinades en habitacions al centre, habilitades per aquesta finalitat, i 6 professionals també estan en quarantena als seus domicilis.

En aquests moments, la situació a la Fundació és tranquil·la i a l’expectativa dels dos casos detectats. Les direccions dels serveis així com la direcció general d’ASPRONIS mantenen contacte constant amb les famílies i coordinació amb els ajuntaments dels municipis on viuen les persones afectades.