Un any d’èxits del Club Esportiu

Novetats i inscripcions obertes per a la nova temporada

Els i les esportistes del Club Esportiu El Vilar de la Fundació ASPRONIS han recollit molts èxits fruit de l’esforç que han realitzat aquesta temporada 2018-19 que ha finalitzat aquest dissabte amb la cloenda de la Federació ACELL a Mundet.

Les diferents seccions del Club han participat als Campionats de Catalunya de bàsquet, hoquei, petanca i vela. En hoquei han quedat tercers tant a la Copa com a la lliga i al Campionat de Catalunya, victòries destacades ja que el nivell de competició és molt alt.

En bàsquet, l’equip ha quedat segon a la lliga i tercer en proves adaptades. Pel que fa la petanca, cal un merescut reconeixement als dos equips: en Lliga, el Vilar A ha quedat al primer lloc i també ha aconseguit el màxim podi al Campionat de Catalunya. El Vilar B ha aconseguit el segon lloc al Campionat, El Vilar C ha resultat quart, i tercer i quart en proves adaptades.

La temporada d’enguany va començar amb força i molt disputada ja que ha estat any de Jocs: quatre dies d’intensa emoció a la Seu d’Urgell i Andorra la Vella, les seus dels Jocs Special Olympics 2018 celebrats a l’octubre, amb un total de 1600 esportistes de 15 països i 14 disciplines esportives diferents, 600 voluntaris i 400 tècnics esportius. La participació del Club Esportiu El Vilar en aquesta edició, amb 26 esportistes, ha aconseguit tres podis: segona posició per a l’equip d’hoquei, tercera posició per a les dues tripletes de petanca i quarta posició per a l’equip de bàsquet. En total, hi participaven 2 esportistes en atletisme i 2 en bàdminton a Andorra la Vella, i 7 en hoquei, 8 en equip i 1 en prova individual en bàsquet, i 6 en petanca a la Seu d’Urgell. Els acompanyaven 5 entrenadors del Club Esportiu.

Tothom que ho vulgui ja pot fer la seva inscripció al Club per a la temporada 2019-20. Hi ha novetats, com la possibilitat de jugar a les files del Club de Futbol Malgrat. Entrenaments unificats, tecnificació i, sobretot, l’oportunitat de fer inclusió esportiva efectiva com ja fem amb el Patí Malgrat, el Vela Blanes, etc. El preu d’enguany serà de 33€ socis per als no socis d’Andana i de 30€ per als socis.