Veritas Blanes col•labora amb ASPRONIS

Veritas Blanes col•labora amb ASPRONIS

La botiga dóna productes a través del projecte Pont Alimentari

Una quinzena de persones usuàries d’ASPRONIS rebran, ben aviat, caixes d’aliments del supermercat ecològic Veritas de Blanes, situat al polígon de l’estació. Aquesta iniciativa s’enmarca en el projecte de col·laboració que han establert diversos establiments amb el Pont Alimentari per al qual fa de mitjancer i afavoreix l’alimentació de col·lectius vulnerables.

La cadena de supermercats ecològics Veritas s’ha sumat al projecte d’acord amb els seus compromisos com a empresa: salut, gust, proximitat, biodiversitat alimentària, sostenibilitat, persones i consum conscient i responsable. La implicació del personal dels establiments és cabdal en el projecte i, en el cas de Veritas Blanes, l’acollida ha estat molt positiva amb la Fundació ASPRONIS a qui ben aviat començaran a proporcionar minves d’aliments com fruita i verdura a més d’altres productes.

El projecte Pont Alimentari pretén incidir en la reducció del malbaratament i suposa un pont d’interacció entre empreses donants i entitats receptores de suport a col·lectius vulnerables. Pont Alimentari valora especialment la col·laboració de Veritas per la importància, a més a més, de fer pedagogia d’ una alimentació de qualitat. El projecte el promouen la Fundació Prevenció de Residus i la Fundació Banc de Recursos amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.