14 joves es formen en atenció sociosanitària

ASPRONIS ha dut a terme la formació en conveni amb la Cambra de Comerç de Girona i la Cooperativa Imagina’t

La Fundació ha posat en marxa un Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE), juntament amb la Cambra de Comerç de Girona i la Cooperativa Imagina’t, per promocionar la formació de persones de 16 a 29 anys en l’atenció sociosanitària, un sector amb gran demanda de personal a la Fundació. El curs, de 215 hores i gratuït, ha comptat amb 14 alumnes d’entre 17 i 23  anys, s’ha dut a terme des de mitjan abril i ha finalitzat aquesta setmana, amb el lliurament de diplomes.

Part de la docència ha estat a càrrec dels professionals d’atenció de la Fundació, els quals han guiat l’alumnat en competències sobre com tractar les persones en atenció domiciliària o sociosanitària des del punt de vista postural, la higiene, les cures, l’acompanyament en les gestions, el lleure i des de l’ètica i els valors amb què treballem i ens guiem a l’entitat.

Aquesta és la primera acció que programa el nou servei de formació de la Fundació ASPRONIS, el qual ja està realitzant gestions per signar un altre conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Girona, juntament amb altres entitats gironines del sector social, que permetrà ampliar les licitacions de programes als quals puguem accedir.

També s’està preparant un altre PICE amb la Cambra de Comerç de Barcelona i gestions per accedir a la convocatòria Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).