ASPRONIS inicia tasques de senyalització viària a Canet de Mar

El contracte ocuparà 2 persones amb discapacitat Intel·lectual

Des de dilluns 10 de gener, la Fundació ASPRONIS realitza tasques de senyalització viària d’alguns punts de Canet de Mar i també de reordenació de la senyalització horitzontal dels carrers del terme municipal. Es tracta d’un contracte menor per un import de gairebé 25.000€ per un període de tres mesos, sempre que les condicions climatològiques permetin dur a terme les tasques corresponents.

Des de fa 2 anys, el consistori canetenc i la Policia Local del municipi han vist necessàries un seguit d’actuacions per tal d’actualitzar i reordenar alguns punts de la vila. Juntament amb diferents departaments de la Diputació de Barcelona i empreses de mobilitat, han treballat en l’actualització del Pla Local de Seguretat Viària, la creació del Pla de mobilitat urbana i l’estudi de senyalització vertical i horitzontal del municipi.

Les accions que durà a terme la secció de Senyalització Viària de la Fundació permetran posar al dia Canet de Mar en matèria viària i comportaran l’ocupació de 2 persones amb discapacitat intel·lectual i d’un monitor de suport.