Fundació “la Caixa” dona tauletes i ordinadors portàtils a Lloret de Mar

L’acció ha estat possible gràcies a la tasca d’Invulnerables

Gràcies a la gestió del programa Invulnerables, liderat per Sor Lucía Caram, la Fundació “la Caixa” ha donat CaixaProinfància de Lloret de Mar, gestionat per la Fundació ASPRONIS, un total d’onze dispositius electrònics destinats a cobrir les necessitats tecnològiques d’infants i famílies lloretenques en situació de vulnerabilitat.

Dels dispositius rebuts, entre tablets i ordinadors portàtils, s’han lliurat un total de 7 a famílies que ho necessitaven i els 4 restants han estat repartits, equitativament, a les entitats prestadores de serveis a Lloret, Càritas i Batibull, per tal que puguin oferir un millor servei de reforç escolar.

CaixaProinfància a Lloret, amb la gestió de la Fundació ASPRONIS, atén actualment 39 famílies lloretenques en situació de vulnerabilitat i els seus infants des de l’oficina situada de la Pl. de l’Església, 4. En total atenem a 73 infants i joves entre 0 i 18 anys. D’aquests, 40 reben reforç escolar (24 infants estan a primària i 16 joves estan a la ESO).

El programa CaixaProinfància està dirigit a la infància i l’adolescència d’entre 0 i 18 anys de Lloret de Mar en situació de pobresa que necessita atenció o acompanyament per a les mancances socials i econòmiques que tenen el risc de patir o que pateixen. ASPRONIS treballa coordinadament amb els Serveis Socials de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Salut i les escoles. Mitjançant la detecció de necessitat dels infants, se cerquen també suports i recursos perquè les famílies puguin sortir de la situació de pobresa.