Fundació “la Caixa” i Caixabank fan donació de 6.000€ per a teràpies amb animals

La meitat de l’import prové de les Rebaixes Solidàries de Blanes Centre

La Fundació “la Caixa” també ha fet donació de mobiliari

Caixabank ha fet efectiva aquesta setmana una donació de 6000€ a la Fundació ASPRONIS amb què se sufragaran les despeses de les activitats de canoteràpia i hipoteràpia dels serveis assistencials de l’entitat. El Director Banca Institucions de Caixabank, Ivan Tibau, va lliurar al director general de la Fundació, Francesc Durà, la donació a la seu social d’ASPRONIS.

La meitat de l’import, 3.000€, prové de la campanya Rebaixes Solidàries que promou l’Associació de Botiguers Blanes Centre (ABBC) en conveni amb Caixabank del 2% de la facturació obtinguda durant les rebaixes d’hivern als comerços de l’ABBC amb els TPV de l’entitat financera. Els 3.000€ restants són donació íntegra de la Fundació “la Caixa” per a les teràpies amb animals. L’ABBC ha confiat un cop més en la tasca d’ASPRONIS en triar-nos com una de les entitats receptores de la campanya de Rebaixes amb finalitats socials i solidàries.

D’altra banda, la Fundació “la Caixa” també ha fet donació de mobiliari a ASPRONIS, un total de 20 taules i una cinquantena de cadires procedents dels Espais Caixa de l’Alt Maresme. El mobiliari en perfecte estat s’utilitzarà en diferents serveis: una zona de menjador, a una sala de formació i a un espai del Servei de Teràpia Ocupacional.