Iniciem campanya de micromecenatge per protegir-nos del Covid-19

Els fons es destinaran a la compra de 4 canons d’ozó per higienitzar els serveis

La Fundació ASPRONIS es prepara per a la desescalada del confinament i la tornada a la “nova normalitat” amb la seguretat de les persones ateses i de la plantilla com a objectiu principal. Per això, ha posat en marxa una campanya de micromecenatge per a l’adquisició de 4 canons d’ozó per realitzar desinfeccions freqüents i periòdiques als serveis assistencials i laborals.

Amb el lema #PlantemCaraAlCovid19, ASPRONIS fa una crida a la ciutadania, famílies o empreses perquè, independentment de la quantitat de les aportacions econòmiques, puguin fer realitat la compra dels 4 canons d’ozó, amb un cost total de 5.700€. La Fundació ha marcat com a final de campanya el diumenge 14 de juny.

Durant l’estat d’alarma, l’entitat ha realitzat diverses desinfeccions amb ozó als centres amb mitjans propis –ASPRONIS disposa ja de dos canons-, també amb aparells contractats a tercers o gràcies a les policies locals d’alguns municipis. Tot i les donacions generoses rebudes, els costos en mitjans per a la seguretat de les persones d’aquests mesos -equips de protecció individual (EPIs), les desinfeccions amb ozó i les neteges intensives-, suposen un sobrecost important difícil d’assumir per la Fundació a mig o llarg termini. Els 4 aparells d’ozó que es volen adquirir facilitaran la mobilitat i l’autonomia per utilitzar-los segons les necessitats als serveis, i suposaran un estalvi important en despeses de contractacions o de lloguer a empreses externes.

Tothom que vulgui col·laborar amb un donatiu ho pot fer mitjançant la web de la Fundació: http://www.aspronis.com/amb-tu-arribem-mes-lluny/