Les llar-residència de Blanes reben la vacuna de la Covid19

El servei de llars-residència de Blanes ha rebut aquesta tarda la primera dosi de la vacuna de Pfizer. Els residents que a dia d’avui són a la Llar 2, situada al barri de La Plantera, i els de Llar 3, a Mas Florit,  un total de 18 persones, i 6 professionals han estat vacunats per personal de l’Institut Català de Salut (ICS) que s’hi ha desplaçat. Algunes de les persones residents que en aquests moments segueixen amb les seves respectives famílies, així com l’equip d’atenció directa d’altres torns del servei, es vacunaran d’aquí a uns dies, quan es puguin acordar les agendes.

Es preveu que la segona dosi s’administri d’aquí a tres setmanes aproximadament o, com a tard, abans de 40 dies, tal com estableixen els protocols de vacunació.

Com la resta de serveis residencials de la Fundació, fa unes setmanes, l’equip de llars-residència va rebre un vídeo formatiu en què la Subdirectora general de Promoció de la Salut, la Dra. Carmen Cabezas, i màxima responsable de la vacunació contra la Covid19 a Catalunya, explicava les característiques i els beneficis de la vacuna, la qual es va començar a posar a les residències el 27 de desembre. La formació destacava el paper dels professionals dels centres residencials i la seva tasca important en la promoció i l’aplicació de la vacuna.