Loteria de Nadal de la Fundació

#AjudaASPRONIS #Ambtu arribem més lluny

Com cada any, us animem a adquirir o a col·laborar en la venda de loteria de la Fundació ASPRONIS del sorteig de Nadal. El número és el mateix dels darrers anys:

56.761

Com sempre també, el preu de cada butlleta és de 3€ i la participació al número, de 2’40€. Els 0’60€ restants queden com a donatiu per a l’entitat.

Si hi teniu interès, podeu adquirir butlletes a la recepció dels centres ASPRONIS als matins o bé fer la vostra comanda per telèfon a Serveis Centrals (93 765 46 20). Si voleu col·laborar en la venda de números, poseu-vos en contacte amb Serveis Centrals i us proporcionarem talonaris.

Els beneficis de la venda de loteria de Nadal es repartiran per centres en funció de la quantitat que les persones col·laboradores hagin venut  –no equitativament-, i cada centre o servei destinarà els diners a l’ús que cregui convenient (adquisició de material, sortides, etc.).

Finalment, recordem també que, d’acord amb les mesures fiscals aprovades a la Llei 16/2012, en cas que els dècims de loteria que suporten les participacions resultin premiats amb més de 2.500€ cadascun, Hisenda practicarà una retenció del 20% del premi i serà reduït proporcionalment del premi a pagar per la participació.

Gràcies pel vostre suport i molta sort!