Més solidaritat amb ASPRONIS

Rebem donacions de material divers per afrontar el coronavirus

Aquestes darreres setmanes de confinament no hem deixat de rebre donacions de material divers, com ja va succeir les primeres setmanes en què vam fer una crida per aconseguir equips de protecció individual (EPIs), i la resposta va ser una allau de donacions.

Arran del trasllat d’una de les llars-residència al centre ocupacional amb l’objectiu d’aïllar i prevenir possibles casos de coronavirus, la cadena Guitart Hotels ens va cedir llits per a aquesta estada especial. També vàrem rebre noves remeses de mascaretes, donació de Molí Home, un gran basar de Lloret de Mar, i de Nilcar Tapisseria, empresa de Vilaseca, Tarragona, dedicada al contract hoteler.

Amb les mascaretes, pantalles, guants, casquets i peücs rebuts, podem fer front a les properes setmanes de confinament. Ens mancaven, però, bates sanitàries. Per això, vàrem fer una nova crida i la resposta ha estat aclaparadora: n’hem rebut del Consell per la República de Palafolls, mitjançant Sanitaris per la República, de l’empresa panificadora Europastry i de les associacions de Carnaval de Tossa de Mar, Canya i Conya, Els guapos 1988, Les Dracs i Colla Tik Tak. No tot ha estat material sanitari: també vàrem rebre 4 tablets, cortesia de Caixabank, que ajudaran a mantenir comunicades les persones residents amb les seves famílies.

D’altra banda, l’Ajuntament de Palafolls va fer arribar a la residència Pinya de Rosa, situada al municipi, gels hidroalcohòlics, guants, pantalles i mascaretes. També va encarregar a la Policia Municipal la desinfecció de la residència: durant el matí van desinfectar la planta superior i, a la nit, un cop els residents van a les habitacions del pis de dalt, van desinfectar la planta a peu de carrer.

I aquestes setmana, en tan sols tres dies, hem rebut: pantalles protectores, donació del Jovent Solidari de Lloret de Mar-El Puntet-Makers Lloret; bates donades per María José Gamiz Sillero; mascaretes de tela, confeccionades pel taller Segueix-me el fil de Blanes; mascaretes reutilitzables, donació d’Esteve Rams de l’Asil Sant Jaume de Blanes, i pantalles protectores reutilitzables que ha aconseguit el Consell per la República de Palafolls, fabricades pels Voluntaris 3D de la Garrotxa.

A tothom, gràcies infinites per aportar el que està al vostre abast per millorar la qualitat de l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual d’ASPRONIS. Ens en sortirem!