Nou curs gratuït en personal de supermercat, atenció al client i vendes

Formacions adreçades a persones a l’atur, cerca de noves professions o amb discapacitat

Avui i fins al 19 de febrer està obert el període per a la inscripció a un nou curs del Servei d’Inserció Laboral (SIL) de la Fundació ASPRONIS de Personal de Supermercat, Atenció al Client i Vendes. El curs s’ofereix com a Punt Formatiu Incorpora, amb el suport de la Fundació “la Caixa”, és gratuït i tindrà format on line, però també constarà de pràctiques en supermercats de la comarca de la Selva i dels municipis del nord del Maresme. Les classes es realitzaran entre el 22 de febrer i el 27 de maig, en horari de matins, de 9’30h a 12’30h.

Les formacions del Punt Incorpora estan dirigides a persones en situació de vulnerabilitat:  joves amb poca formació o sense, persones a l’atur, en cerca de noves professions o amb alguna discapacitat.

Per a aquest primer semestre de 2021 el SIL té prevista també una altra formació gratuïta sobre personal de neteja i manteniment de comunitats. Les inscripcions seran al mes de març i s’impartirà d’abril a juliol. Ambdues formacions comptaran amb pràctiques i diplomes acreditatius un cop finalitzades.

Les inscripcions poden ser per telèfon (93 765 46 20, en horari de 9 a 14h) o per correu electrònic: sil@aspronis.com