QUI SOM
Treballa amb nosaltres

Professional d’ajuda a domicili – Jornada parcial

Codi: C0001

FUNCIONS

PROPORCIONAR L’ATENCIÓ PERSONAL I AJUDA A LA LLAR, D’ACORD A LES SEGÜENTS FUNCIONS:

  • Assistencials: realització de totes aquelles activitats en el domicili, d’atenció personal necessàries per al desenvolupament de la vida quotidiana.
  • Activitats relacionades amb l’atenció directa a la persona: higiene corporal, ajuda psicomotriu, control de l’alimentació i control de la medicació.
  • Activitats relacionades amb l’atenció del domicili: vigilància i manteniment de l’ordre de la llar i manteniment de la neteja de la llar. Compra, preparació d’aliments…
  • Activitats relacionades amb la comunicació i la relació amb l’exterior: acompanyaments o facilitació de petites gestions, acompanyaments mèdics..

NIVELL D’ESTUDIS ACABATS

  • Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació de Atenció a persones en situació de dependència (valorable)
  • Certificats Professionals amb titulació de Atenció sociosanitària a persones al domicili (SSCS0108) (imprescindible)
  • Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació de Tècnic en integració social (valorable)

Temps d’experiència: 1 any

Experiència: mínima d’1 any en el sector. Valorable en l’àmbit de la discapacitat.

Altres requisits: imprescindible carnet de conduir (B1) i vehicle propi. Possibles desplaçament pels municipis dels voltants.

Jornada: Parcial

Horari: segons servei. Disponibilitat horària

Durada del contracte inicial: segons durada del servei

Perspectiva de la feina: temporal

Incorporació: Immediat

Sou: segons Conveni Col·lectiu d’Atenció DomiciliàriaFormulari de candidatura


D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD), les dades personals contingudes al correu electrònic que ens enviï al Canal de Comunicació seran objecte de tractament per part de Fundació Privada ASPRONIS amb la finalitat d’acreditar el compliment de la normativa penal i del Codi de Conducta de Fundació Privada ASPRONIS per part dels integrants de Fundació Privada ASPRONIS i de donar compliment al Programa de Prevenció de Delictes de Fundació Privada ASPRONIS de prestar els serveis assistencials i activitats que integren les seves finalitats associatives. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment i/o el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals. Es podran exercir els drets d’accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l’adreça codiconducta@aspronis.com o per escrit enviat a l’adreça: Av. Sanllehí i Bosch, 12-14 – 08380 Malgrat de Mar (Barcelona). Els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst o mentre es mantingui el consentiment de l’interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte obligació legal i en els casos en que sigui necessària la cessió de les dades als nostres assessors amb la finalitat de donar compliment al Programa de Prevenció de Delictes de Fundació Privada ASPRONIS. Preguem comuniqui de forma immediata a l’adreça aspronis@aspronis.com qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat que responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.
Skip to content