QUI SOM
Treballa amb nosaltres

Professional de neteja centre residencial

Codi: C0003

FUNCIONS

  • Realitzarà tasques de neteja i higienització dels espais i mobiliaris del centre i dels estris posats a disposició dels usuaris/es.

REQUISITS

  • Experiència 1 anys. Experiència mínima d’1 any en el sector
  • Estudis primaris complets
  • Disponibilitat de vehicle
  • Permisos de conduir: b

UBICACIÓ

BARCELONA – MARESME – 08389 PALAFOLLS

CONDICIONS DEL LLOC DE TREBALL

  • Contracte laboral temporal (1 mes)
  • Jornada parcial (20 hores – jornada setmanal)
  • Altres beneficis: contracte temporal d’interinitat. Durada segons incorporació de la persona substituta. Salari segons conveni col·lectiu i proporcional a la jornada treballada. Disponibilitat horària


Formulari de candidatura


D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD), les dades personals contingudes al correu electrònic que ens enviï al Canal de Comunicació seran objecte de tractament per part de Fundació Privada ASPRONIS amb la finalitat d’acreditar el compliment de la normativa penal i del Codi de Conducta de Fundació Privada ASPRONIS per part dels integrants de Fundació Privada ASPRONIS i de donar compliment al Programa de Prevenció de Delictes de Fundació Privada ASPRONIS de prestar els serveis assistencials i activitats que integren les seves finalitats associatives. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment i/o el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals. Es podran exercir els drets d’accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l’adreça codiconducta@aspronis.com o per escrit enviat a l’adreça: Av. Sanllehí i Bosch, 12-14 – 08380 Malgrat de Mar (Barcelona). Els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst o mentre es mantingui el consentiment de l’interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte obligació legal i en els casos en que sigui necessària la cessió de les dades als nostres assessors amb la finalitat de donar compliment al Programa de Prevenció de Delictes de Fundació Privada ASPRONIS. Preguem comuniqui de forma immediata a l’adreça aspronis@aspronis.com qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat que responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.
Skip to content