Reobertura gradual dels serveis de la Fundació després del confinament

Atenció diürna i atenció precoç reprenen parcialment l’activitat a partir de dilluns

 

El Servei Ocupacional d’Inserció de Malgrat de Mar (SOI) i el d’Atenció Precoç (CDIAP) de Blanes i Santa Coloma de Farners reprenen l’activitat parcialment aquest pròxim dilluns, 22 de juny, i el de Teràpia Ocupacional (STO) reobrirà dijous després del confinament iniciat el 16 de març arran de la crisi del Covid19. Tots els serveis tornaran a l’activitat de forma gradual i esglaonada, i els professionals acordaran amb les famílies la incorporació de les persones ateses.

Quant a l’atenció diürna (SOI i STO), s’incorporaran al servei menys persones de les ateses habitualment i només en horari de matí o de tarda. El grup de tercera edat, atès fins al moment a Malgrat, estrenarà les noves instal·lacions de Blanes, també en petit grup. El transport i menjador queden suspesos fins a nou avís per tal de minimitzar el contacte entre les persones i possibles contagis.

Pel que fa al Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) de Palafolls, els propers dies s’acabaran de fer adequacions per tal de garantir les distàncies entre les persones usuàries i es preveu la seva posada en marxa la primera setmana de juliol. Des d’aquesta setmana, les persones de la residència han pogut rebre la visita de familiars en un espai habilitat expressament per a aquesta finalitat, ubicat en un dels patis exteriors.

Les famílies de tots els serveis han estat informades dels requisits indispensables de seguretat i higiene per poder ser ateses als serveis, d’acord amb les recomanacions del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya i dels Plans d’Actuació que l’empresa de Riscos Laborals de la Fundació, Geseme, ha elaborat per a l’obertura dels serveis. Així mateix, la plantilla dels serveis assistencials ha realitzat formació sobre l’ús correcte dels equips de protecció i mesures de seguretat per a la correcta atenció a les persones ateses i la minimització del risc de contagi per Covid-19.

La seguretat és cosa de tothom. Per això, la Fundació fa una crida a la responsabilitat perquè totes les persones ateses i treballadores segueixin en la seva vida personal i familiar les instruccions de seguretat recomanades per les autoritats competents en la matèria per així evitar el risc de contagi.

 

PLA ACTUACIÓ I OBERTURA CDIAP                                      PLA ACTUACIÓ I OBERTURA STO I SOI