SERVEIS A LES PERSONES

Atenció diürna

Servei Ocupacional d’Inserció (SOI)

El SOI és el pas intermedi al món laboral: mitjançant activitats d’ajustament personal i social i activitats prelaborals preparem les persones per adquirir i desenvolupar hàbits que els portin a aconseguir la inserció en el Centre Especial de Treball o en una empresa.

Contacte:

Servei de Teràpia Ocupacional (STO)

De tipus rehabilitador integral, és un servei adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual en edat adulta amb un grau de discapacitat igual o superior al 65% que no poden accedir a l’àmbit laboral.

Amb la finalitat de contribuir a la qualitat de vida de les persones, al Centre Ocupacional realitzem activitats inclusives d’ajustament personal adaptades a les necessitats i els desitjos de les persones, i activitats d’ocupació terapèutica per adquirir o mantenir hàbits laborals.

Com a ocupació terapèutica, alguns grups d’usuaris elaboren artesania per encàrrec per a particulars, empreses o institucions: paper reciclat (postals, invitacions, llibretes, etc.), ceràmica, bijuteria o espelmes amb parafina d’alta qualitat, entre d’altres. També venem aquests productes a fires, principalment per Sant Jordi i Nadal a Blanes Malgrat de Mar.

Les persones ateses al Centre Ocupacional expliquen les seves activitats i sortides en un blog propi que podeu seguir, només cal que us hi subscrigueu.

Contacte :

Centre d’Atenció Especialitzada Pinya de Rosa

Pinya de Rosa disposa de 8 places de centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual amb necessitats de suport extens i generalitzat. El centre proporciona rehabilitació i atenció assistencial, mèdica i psicopedagògica.

Contacte:

Ves al contingut