COMUNICACIÓ
Actualitat

ASPRONIS celebra el seu sopar solidari i la 1a edició dels Premis de la Fundació

La recaptació de l’esdeveniment es destinarà a infants en situació de pobresa

Presentarà l’acte Llucià Ferrer i el cantant Miquel Abras oferirà l’actuació musical

El dimecres 29 de maig al vespre, ASPRONIS celebrarà el 2n sopar solidari a l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar on ja va celebrar el primer esdeveniment solidari el 2022. Els beneficis del sopar d’enguany aniran destinats a infants en situació de pobresa i oferir-los recursos i oportunitats educatives i de lleure. A banda de l’objectiu solidari, en aquesta ocasió l’entitat també farà entrega dels primers premis Fundació ASPRONIS.

Aquests guardons, anunciats en el primer sopar, tindran 4 categories i reconeixeran institucions, empreses o persones que contribueixen a l’assoliment del propòsit fundacional de l’entitat: l’acompanyament de persones i famílies perquè tinguin millors oportunitats de vida. Els premis porten els noms dels presidents d’honor i de dos patrons significats en la història de la Fundació. Les categories són:

  • Premi M. Dolors Oms en l’àmbit assistencial i per la contribució a la plenitud de drets.
  • Premi Robert Pujol en l’àmbit laboral per la inserció dels col·lectius en empreses o la contractació de feines al nostre Centre Especial de Treball.
  • Premi Xavier Oms en l’àmbit esportiu, lúdic o turístic.
  • Premi Joan Domènech als valors culturals o socials.

El sopar comptarà amb l’actuació musical del cantant català Miquel Abras i estarà conduït pel periodista Llucià Ferrer.

Els tiquets per assistir al sopar es poden adquirir a la botiga de la web d’ASPRONIS a un preu de 85€. També hi ha l’opció de fer el donatiu en format de cobert o taula zero en el cas de no poder assistir al sopar. L’objectiu d’aquesta segona gala és superar el centenar de participants al primer sopar i els gairebé 12.000€ recaptats. El sopar solidari comptarà amb la col·laboració d’empreses destacades que faran possible la seva celebració: Hotel Santa Marta, Grup Pous, Grup Peixos Ros, Sauleda Pastissers, Grup El Tall, Formatges Ardai, Carpier Ahumados, Ses Vernes, Suntory, Frit Ravich, Cooperativa Conca de la Baixa Tordera, Giotto Gelateria i Artyplan.Skip to content