COMUNICACIÓ
Actualitat

ASPRONIS celebra la III jornada per a la plantilla

L’homenatge als presidents d’honor M. Dolors Oms i Robert Pujol van omplir d’emoció el Teatre de Lloret de Mar

La plantilla assistent posa una nota global de 9,1 a la jornada i un 97% repetiria l’assistència

El passat dissabte 4 de març al matí, el Teatre de Lloret de Mar va aplegar una vuitantena de treballadors i treballadores de la Fundació en la que suposava la tercera jornada interna, dedicada a la plantilla d’ASPRONIS. Enguany la jornada es va titular “Nous horitzons, nous reptes”, en referència a la xerrada del director genera la de la Fundació, Francesc Durà, quant al futur de l’entitat, les necessitats que detectem com entitat en la societat i els requeriments que ens arriben per part de l’administració pública.

Com en les anteriors edicions, les persones assistents van rebre una enquesta el primer dia laborable després de la matinal per tal de conèixer-ne la seva opinió general i de cadascuna de les parts. Els resultats de les enquestes reflecteixen la satisfacció sobre la programació i el decurs de la jornada amb una nota global de 9,1 i un 97% repetiria l’assistència.

Programació de la III Jornada

La matinal va comptar amb dos blocs diferenciats, com en les darreres dues edicions. El primer bloc, de caire institucional, el va encapçalar la benvinguda del primer tinent d’alcalde de Lloret, el Sr. Albert Robert, seguit de la de la presidenta de la Fundació, Sandra Sauleda, que va parlar sobre el paper que desenvolupa el patronat com a òrgan de govern de la Fundació, i va presentar-ne els membres que el composen. Seguidament, l’homenatge als presidents d’honor, M. Dolors Oms, que tot just feia 10 dies ens havia deixat, i de Robert Pujol van omplir d’emoció el Teatre de Lloret de Mar. Mercè Oms, germana de la M. Dolors, va posar veu a les paraules de la nostra presidenta d’honor, les que va pronunciar com a pregonera de les festes de Santa Anna al 2016 i que apel·laven a la voluntat de contribuir al bé i a la societat com a motivació vitals. Per la seva part, Robert Pujol també va dirigir unes paraules carregades d’emotivitat sobre els seus 20 anys com a vicepresident i mà dreta d’Oms en el Patronat de la Fundació.

El futur del sector social va protagonitzar l’últim tram d’aquest primer bloc institucional, amb la ponència del director general d’ASPRONIS, Francesc Durà, sobre els reptes de futur del sector i de la Fundació. En el seu discurs va fer un sentit homenatge a M. Dolors Oms i un profund agraïment a la plantilla de l’entitat per la seva resposta compromesa i entregada a les persones ateses durant la pandèmia. També va ser altaveu de les demandes sobre les mancances del sector tant per a les persones usuàries com per a les treballadores que en tenen cura, atès que després hi donaria resposta el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, que ens va acompanyar en aquesta part de la matinal. El conseller, per la seva banda, va explicar les línies en les que treballa el seu departament per aconseguir millores en el sector i va posar en valor la feina de les entitats i de la seva gent.

Després de la pausa cafè, va ser el moment de reflexionar amb to d’humor de la mà de la psicòloga i coach Joana Frigolé sobre les nostres relacions i emocions per aconseguir un entorn saludable. Frigolé va exposar situacions i moments de la nostra vida diària, tant en l’entorn personal com en el laboral, per exemplificar com mantenir unes relacions saludables amb els companys i sobre l’acceptació i el reconduir actituds en nosaltres mateixos per millorar-les. Finalment, la jornada va posar el punt i final amb un espectacle improvisat i participatiu del grup de teatre Planeta Impro.Skip to content