COMUNICACIÓ
Actualitat

ASPRONIS contracta sis nous alumnes en pràctiques de FPO Dual sociosanitària

Per segon any consecutiu, la Fundació ASPRONIS participa com a empresa contractant de persones en pràctiques a través de la Formació Professional Ocupacional (FPO) Dual en Atenció Sociosanitària gràcies al conveni de col·laboració amb el Grup Cooperatiu SERSA. Aquesta formació correspon al Certificat de professionalitat (CP) nivell 2 “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials”.

ASPRONIS acollirà en aquesta ocasió 6 joves amb contracte de formació i aprenentatge de 26 hores setmanals durant 12 mesos. La CP en Atenció Sociosanitària consta de 14 hores de formació teòrica (a càrrec de SERSA a Blanes) i 26 hores de formació pràctica a diferents serveis d’ASPRONIS: a la residència de Palafolls, al Servei de Teràpia Ocupacional (STO), al Servei Ocupacional d’Inserció (SOI) i a les Llars-residència.

Participar un cop més en aquesta FPO com a entitat de pràctiques ens permetrà formar persones amb la metodologia de treball d’ASPRONIS: d’acord amb la Planificació Centrada en la Persona (PCP), tenint en compte en tot moment els gustos i desitjos de la persona atesa, i segons els valors ètics de la Fundació. A més a més, el fet que es tracti d’un certificat oficial permetrà que, en cas de vacants, la Fundació pugui contractar posteriorment les persones formades en FPO Dual. Els requisits d’accés a aquest nivell 2 de FPO són: ser menor de 29 anys, haver acabat l’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) o bé superar un examen de competències on s’avaluen la comprensió i l’expressió escrita, i el raonament lògic matemàtic.Skip to content