COMUNICACIÓ
Actualitat

ASPRONIS, entitat amfitriona del Dia de la Fundació Decathlon

La botiga de Blanes de la cadena esportiva Decathlon va organitzar el passat dia 1, amb motiu del seu Dia de la Fundació que la multinacional celebra a nivell mundial cada any el primer de juny, una matinal esportiva en què va acollir la Fundació ASPRONIS com a entitat amfitriona.

La jornada es va celebrar a l’aparcament de la botiga on es van desenvolupar activitats de caire divulgatiu i esportiu amb la inclusió com a fil conductor de la jornada. A primera hora, el president del Club Esportiu El Vilar i patró d’ASPRONIS, Xavier Manresa, va participar en un intercanvi d’impressions amb la direcció de la botiga sobre la importància de l’esport i la inclusió de les persones amb discapacitat en la pràctica esportiva.

D’altra banda, també es va comptar amb el testimoni de dos alumnes que van realitzar les pràctiques a la botiga Decathlon de Blanes del curs d’atenció al client i vendes en grans superfícies que el Punt Formatiu Incorpora, gestionat pel Servei d’Inserció Laboral (SIL) de la Fundació ASPRONIS, dut a terme a finals de l’any passat.

La jornada va seguir amb partits unificats –públic assistent, treballadors i persones ateses a ASPRONIS- de bàsquet, bàdminton, futbol, petanca i una classe de zumba.

Per concloure la matinal, Decathlon Blanes va oferir un aperitiu a tots els assistents.Skip to content