COMUNICACIÓ
Actualitat

ASPRONIS obre una bugaderia industrial a Malgrat

La nova línia de negoci crearà 3 llocs de treball inicialment

La Fundació ASPRONIS ha obert al seu Centre Especial de Treball de Malgrat de Mar una bugaderia industrial amb l’objectiu de diversificar i ampliar les seves línies de negoci i crear nous llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d’exclusió.

La posada en marxa de la bugaderia suposa la creació de 3 llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual, i la previsió és que el nombre creixi a mesura que ho faci el nombre de clients. Es donarà cobertura a empreses de la zona –la comarca de la Selva i l’Alt Maresme- amb transport i tots els extres que calgui: identificació de la roba, embossat, etc.

Des de la reforma de la residència de la Fundació, Pinya de Rosa, situada a Palafolls, durant la pandèmia, la bugaderia del centre es va traslladar al Centre Especial de Treball amb la intenció de guanyar l’espai al centre per a ús residencial i posar en marxa la línia de negoci. En principi, com a rodatge del servei, s’ha rentat la bugada de la residència així com de la roba de llit i tovalloles de les llars-residència de l’entitat. Després d’uns mesos, s’han adquirit noves màquines rentadores, assecadores, calandres i una bàscula industrial per oferir el servei com a nova línia de negoci del Centre Especial de Treball.Skip to content