COMUNICACIÓ
Actualitat

ASPRONIS s’adhereix al Compromís Nacional per un Turisme Responsable

Per acord del Patronat, la Fundació ASPRONIS es va adherir al Compromís Nacional per un Turisme Responsable que el Departament de Treball i Empresa ha promogut per marcar les línies d’un nou model turístic per als propers decennis basat en la participació col·lectiva i de conciliació entre projectes i mirades de país extremadament diverses, i que també implica la inclusió com a requisit imprescindible.

La presentació del Compromís Nacional per un Turisme Responsable va tenir lloc ahir a la Llotja de Mar de Barcelona en un acte presidit pel M. Hble. Sr. Pere Aragonès i Garcia, president de la Generalitat de Catalunya, acompanyat pel M. Hble. Sr. Roger Torrent i Ramió, conseller d’Empresa i Treball. La Fundació ASPRONIS va estar representada per la vicepresidenta, Cristina Cabañas, presidenta també de Guitart Hotels, de la Fundació Climent Guitart, vicepresidenta de Special Olympics Catalunya i representant d’altres entitats socials.

El compromís és una fita que la conselleria ha promogut i de la qual ha fet partícips tant empreses com agents socials amb l’objectiu d’avançar junts cap a un turisme més ètic, sostenible i divers.

Tags:


Skip to content