COMUNICACIÓ
Actualitat

Celebrem Sant Jordi amb 3 parades i tallers

Alumnat de l’institut S’Agulla dinamitza activitats a la residència

A la Fundació ASPRONIS hem celebrat Sant Jordi, com cada any, amb parades d’artesania i roses i l’alegria pròpia del dia, i fins i tot ho hem fet més enllà de la Diada, al final de setmana, amb tallers diversos conduïts per grups d’alumnat de l’Institut S’Agulla de Blanes.

Enguany, a banda de les parades de roses habituals al carrer Ample de Blanes i davant de la residència de la Fundació a Palafolls, ens hem estrenat amb una parada a la Pista Jardí de Maçanet de la Selva, convidats a participar de la Fira de Sant Jordi per l’Ajuntament, en aquest cas amb artesania ocupacional amb motius primaverals i de la festivitat, ja que en aquest municipi són les escoles les encarregades de vendre roses. D’aquesta manera, la presència de persones ateses acompanyades d’educadors/es ha estat una activitat inclusiva i amb molt bona acollida al poble.

Pel que fa a Palafolls, les persones residents han gaudit un cop més de la companyia i la dinamització de tallers diversos per part de l’alumnat del mòdul professional d’atenció a la dependència (TAPSD) de l’Institut S’Agulla de Blanes. Mitjançant la pràctica de la memòria, música, teatre i psicomotricitat, l’alumnat ha entrat en contacte amb l’atenció a les persones i aquestes, de retruc, s’ho han passat d’allò més bé. Aquests tallers també són un primer pas per a conèixer el servei per part de l’alumnat de cara a triar centres on realitzar les pràctiques formatives durant el proper curs lectiu.

Tags:
,


Skip to content