COMUNICACIÓ
Actualitat

Concert solidari de FildeGòspel a favor d’ASPRONIS al Teatre de Blanes

La recaptació va ser de 3.140€ entre entrades venudes i fila zero

Ahir diumenge, el grup pinedenc FildeGòspel va oferir un concert benèfic a favor de la Fundació ASPRONIS al Teatre de Blanes ple d’emocions, molt participatiu amb el públic assistent, més de 300 persones, que va cantar, ballar i fins i tot, en algun cas, va pujar a l’escenari a acompanyar els cantaires en una peça musical cap al final de l’espectacle. L’actuació va comptar amb cançons clàssiques del gòspel, cants africans i, fins i tot, mantres.

Ha estat el primer cop que el grup actua a Blanes i que traspassa els límits de la província de Barcelona. FildeGòspel ha volgut que la recaptació de la seva actuació es destini de manera íntegra a la Fundació ASPRONIS. Entre les 305 entrades venudes i les donacions com a fila zero s’ha aconseguit una recaptació de 3.140€ que es destinarà a oferir oportunitats de lleure cultural a persones amb discapacitat intel·lectual o en situació de vulnerabilitat.

FildeGòspel és un cor compost per una quarantena de cantaires amb 8 anys de trajectòria artística i dilatada experiència en directes. Els seus repertoris són originals i potents a més de molt dinàmics i participatius amb el públic. Té una posada en escena que mai deixa ningú indiferent. El grup alterna diferents variants de la música Gòspel, des d’espirituals negres, passant pel gòspel més tradicional, gòspel africà i gòspel més modern. Una part molt important del repertori són arranjaments fets pel seu director, Rubén Espinosa, fet que otorga a FildeGòspel un so molt personal i característic.

Tags:


Skip to content