COMUNICACIÓ
Actualitat

Concert solidari de FildeGòspel a Palafolls a favor de la residència d’ASPRONIS

Es van vendre totes les entrades amb una recaptació final de 3.810 €

El passat diumenge 5 de novembre a la tarda, el grup pinedenc FildeGòspel va oferir per segona ocasió un concert benèfic a favor de la Fundació ASPRONIS, en aquest cas al Teatre de Palafolls. Ha estat el primer cop que el grup actua al Teatre del municipi i ha volgut que la recaptació de la seva actuació es destini de manera íntegra a la Fundació ASPRONIS, com ja va fer l’any passat amb el concert que va oferir a Blanes.

Una hora abans de l’espectacle només quedaven 30 entrades a la venda, d’un total de 300, a un preu de 12€. La recaptació final, amb donatius de fila 0, va ser de 3.810 euros. Els guanys es destinaran íntegrament a la residència Pinya de Rosa que la Fundació té a Palafolls, on atén 46 persones amb necessitats de suport extens i generalitzat (discapacitat greu) en servei de residència i 8 persones més al centre de dia.

Famílies, amics, persones ateses i molts palafollencs i palafollenques van omplir de gom a gom el teatre cedit per l’ajuntament per a l’ocasió. Per part del consistori, no es van voler perdre el concert l’alcalde, Francesc Alemany, la 1a tinent d’alcaldia, Susanna Pla, i la regidora de comunicació, Silvana Ballbè. Per part de la Fundació ASPRONIS, el vicepresident Joaquim Caballé va agrair el suport a la causa solidària a tota l’audiència i va lliurar als cantaires un petit obsequi realitzat per les persones ateses al centre ocupacional com a agraïment per haver ofert el segon concert solidari a favor d’ASPRONIS. FildeGòspel és un cor compost per una seixantena de cantaires amb 9 anys de trajectòria artística i dilatada experiència en directes, amb la direcció i arranjaments del seu director, Rubén Espinosa. El grup pinetenc va oferir un concert molt participatiu, fent cantar, picar de mans i ballar el públic, amb un repertori variat: des de clàssics espirituals negres, gòspel més tradicional, i també africà i modern, a més de hits icònics, com I will survive, de Gloria Gaynor o Land of a thousand dances de Chris Kenner i popularitzada per Wilson Picket.Ves al contingut