COMUNICACIÓ
Actualitat

Concert solidari d’X-Tramp a favor de les Fundacions Climent Guitart i ASPRONIS

Aquest diumenge, 18 de febrer, el grup de versions X-Tramp oferirà un concert solidari en benefici de la Fundació Climent Guitart i la Fundació ASPRONIS. Serà a les 19h al Teatre de Lloret de Mar.

X-Tramp és un grup de tribut a la mítica Supertramp, la banda que va marcar el rock de la dècada dels 70. El formen 8 músics que recreen les veus i l’estil originals, amb un estil modern. Per això, l’espectacle porta per títol Supertramp 2.0 i té una gran acollida a tot arreu on ja s’ha ofert.

Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació Climent Guitart i vicepresidenta de la Fundació ASPRONIS, va rebre l’oferiment de la banda de versions amb molta emoció i agraïment. La recaptació del concert solidari es destinarà a persones amb discapacitat intel·lectual que la Fundació ASPRONIS atén a Lloret i a infants ucraïnesos que podran gaudir d’uns dies de vacances a Lloret mitjançant la Fundació Climent Guitart.

Les entrades estan a la venda a un preu de 12 euros i es poden comprar a la pàgina web del teatre de Lloret i a EntrapolisSkip to content