COMUNICACIÓ
Actualitat

Conveni per a la pràctica inclusiva esportiva amb el Futbol Club Racing Blanenc

L’alcalde i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Blanes han apadrinat l’acord

Feia força anys que el Club Esportiu El Vilar (CEEV) de la Fundació ASPRONIS no comptava amb la pràctica del futbol entre les disciplines que ofereix als seus esportistes. Gràcies a l’acord arribat amb el Futbol Club Racing Blanenc (FCRB), la pràctica inclusiva del futbol tornarà a ser una realitat per als esportistes amb discapacitat intel·lectual del Club Esportiu El Vilar.

El conveni vàlid per a la temporada 2022-23 l’han signat avui al Camp Municipal de Can Borrell els presidents Xavier Manresa, per part del Club Esportiu El Vilar de la Fundació ASPRONIS, i Francisco José Ramos, per la del Racing Blanenc, amb la presència de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor d’esports, Carlos Garzón, els quals han apadrinat l’acte i han aplaudit l’entesa entre entitats blanenques a favor de la inclusió i el foment de l’esport de persones amb discapacitat.

L’acord estableix els compromisos de col·laboració a què ambdós clubs s’avenen per a aquesta temporada: els entrenaments tindran una durada de 1 i un quart i es duran a terme un cop a la setmana, els dimecres a la tarda, al camp de Can Borrell. El FCRB proporciona un entrenador per als entrenaments i per a futures competicions. Per part del CEEV, els esportistes comptaran amb monitoratge habitual del Club.

Quant a les equipacions, el FCRB es fa càrrec de la roba de joc i entrenament, i el CEEV proveirà la resta de material (xandalls, bosses…). D’altra banda, ambdós clubs es comprometen a incloure els esportistes i els respectius clubs als actes i esdeveniments esportius que programin.Skip to content