Decathlon Blanes acull 6 alumnes del Punt Formatiu Incorpora gestionat per ASPRONIS

Avui els alumnes del Punt Formatiu Incorpora de Fundació “la Caixa” han finalitzat el període de pràctiques a la botiga Decathlon de Blanes del curs d’atenció al client i vendes en grans superfícies impulsat pel Punt Formatiu Incorpora, gestionat pel Servei d’Inserció Laboral (SIL) de la Fundació ASPRONIS. En total han estat 6 les persones que durant un mes han posat a la pràctica a Decathlon Blanes els coneixements adquirits al curs, dut a terme d’octubre a desembre per persones en situació d’atur. La formació comptava amb 160 hores de formació tècnica de dilluns a divendres en horari de matí i de 100 hores de pràctiques en empresa. Es tracta d’un projecte extra del programa Incorpora de Fundació “la Caixa” i suposa la tercera formació impulsada pel SIL com a Punt Formatiu Incorpora a la Selva Marítima i el nord del Maresme.

Les pràctiques han estat possible gràcies a l’acord arribat a mitjans del juliol passat entre Decathlon Blanes i la Fundació ASPRONIS per a la col·laboració en actuacions d’inclusió laboral, i que es va concretar al mes de setembre amb un conveni per a l’acolliment i el seguiment de persones en pràctiques.

L’alumnat ha comptat amb el suport i la implicació constants del personal habitual de la botiga i ha estat format directament pels responsables de secció sobre la política d’empresa i l’atenció al client de Decathlon, així com en aspectes a tenir en compte en el dia a dia. També ha rebut formació en prevenció de riscos.

El darrer dia de pràctiques ha estat especialment emotiu per a l’alumnat, ja que ha rebut el reconeixement dels responsables de secció per la bona feina feta durant les pràctiques i un xec regal per bescanviar per productes Decathlon lliurat pel director de la botiga de Blanes, Carlos Soler.