COMUNICACIÓ
Actualitat
Joan Burcet (CBB) i Xavier Manresa (Club Esportiu El Vilar) signen la renovació del conveni

El CE El Vilar renova conveni amb el Bàsquet Blanes

Els presidents d’ambdues entitats han signat l’acord que permet la plena inclusió dels esportistes d’ASPRONIS

Aquest matí, els presidents del Club Bàsquet Blanes, Joan Burcet, i el del Club Esportiu El Vilar, Xavier Manresa, han renovat el conveni que ja mantenien els dos clubs des de 2021 que suposa la integració dels jugadors amb discapacitat de la Fundació ASPRONIS al club blanenc, i adopten com a nom d’equip Club Esportiu El Vilar-Club Bàsquet Blanes (CEEV-CBB).

El president del CEEV ha manifestat la satisfacció que suposa per al Club que els jugadors segueixin vestint la samarreta dels Panteres i mantenir els entrenaments a la Ciutat Esportiva de Blanes, un exemple de plena inclusió esportiva de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Cada setmana, reben dues sessions de formació tècnica i pràctica del bàsquet, i sessions de tecnificació abans de començar la temporada per part dels tècnics del CBB, amb el suport d’un entrenador/a del CEEV.

El CBB proporciona als jugadors l’equipatge de les competicions i el CEEV-CBB proveeix la resta de material esportiu necessari: xandalls, bosses, etc. L’equipament dels esportistes llueixen els logotips de les dues entitats, però els colors de l’equipatge de competició són els del CBB.

Pel que fa a les competicions, el CEEV-CBB manté la participació a la lliga catalana i als campionats de la Federació ACELL, i ambdós clubs tenen el compromís de comptar respectivament en els actes i esdeveniments esportius programats per cadascun d’ells. L’acord signat té validesa per a les temporades 2023/2024 i es pot prorrogar per acord tàcit dels dos Clubs per a temporades posteriors.

Tags:


Ves al contingut