COMUNICACIÓ
Actualitat

El Centre d’estudis de Lloret de Mar ofereix 5 beques per a joves un any més

ASPRONIS signa el tercer conveni per a CaixaProInfància amb l’escola d’idiomes

Per tercer any consecutiu, el Centre d’Estudis de Lloret de Mar – CELL ha signat un conveni amb el programa CaixaProInfància que la Fundació ASPRONIS gestiona al municipi i que suposa 5 noves beques d’estudi d’anglès per a tot el curs lectiu 2023-2024. De moment, ja s’han assignat dues de les beques.

La directora i gerent del CELL, Esther Sugrañes, i la coordinadora de Caixa Proinfància a Lloret de Mar, Verònica Farré, han signat aquest nou conveni per a joves en situació de vulnerabilitat que seran seleccionats pel programa Caixa Proinfància i seran derivats al centre. El CELL va becar 3 joves l’any passat, en aquest cas totes per a anglès en etapa ESO. Al 2021 van ser 4 alumnes en total els beneficiaris de beques, també en etapa d’ensenyament a secundària.

En els seus 25 anys de trajectòria, el CELL Lloret ja ha becat altres joves sense recursos. Enguany han volgut renovar la iniciativa amb Caixa Proinfància i Invulnerables. La seva directora, Esther Sugrañes, aposta d’aquesta manera per una política de Responsabilitat Social i aposta un cop més per oferir oportunitats d’estudis a qui té menys recursos. Fins i tot, s’ofereix a sufragar les despeses d’un examen oficial si es dona el cas que l’alumnat s’implica en l’aprenentatge i està prou preparat per a accedir a la prova per obtenir un certificat oficial.

Caixa Proinfància a Lloret, amb la gestió de la Fundació ASPRONIS, atén actualment 48 famílies lloretenques en situació de vulnerabilitat i un total de 93 infants des de l’oficina situada de la Pl. de l’Església, 4. El programa està dirigit a la infància i l’adolescència d’entre 0 i 18 anys de Lloret de Mar en situació de pobresa que necessita atenció o acompanyament per a les mancances socials i econòmiques que tenen el risc de patir o que pateixen. ASPRONIS treballa coordinadament amb els Serveis Socials de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Salut i les escoles. Mitjançant la detecció de necessitat dels infants, se cerquen també suports i recursos perquè les famílies puguin sortir de la situació de pobresa. 



Skip to content